top of page

Puma Golf X Palm Tree Crew


Puma släpper limited edition-kollektion i samband med Kygos Palm Tree Crew.


Puma Golf släpper en kollektion som de tagit fram tillsammans med Palm Tree Crew. PTC är ett trendigt varumärke som grundades av DJ:n KYGO och som snabbt har nått kultstatus bland kändisar och i jetset-världen.


Palm Tree Crew är ett varumärke som lierat sig med en mängd kändisar. I deras kollektion finns kläder och smycken, och märkets logo med en ensam palm är ett tecken på att man vill leva det goda livet i tropiskt klimat. En av grundarna är den norska DJ:n KYGO, som också är en hängiven golfare. KYGO och Rickie Fowler är nära vänner, och de snackade om att göra något tillsammans. Så Rickie pratade med sin klädsponsor Puma, och snart påbörjades arbetet med en gemensam kollektion golfkläder.


Jag har känt KYGO och hans manager Myles Shear och har varit en del av Palm Tree Crew ett tag nu, säger Rickie Fowler. Nu har Puma Golf och Palm Tree Crew tagit fram en kollektion som får golfare att känna att de är en del av vår crew. Denna collab förenar två av mina världar. Jag kunde inte vara lyckligare - We nailed it.


Pumas designers skapade en kollektion för att fånga KYGO: s avslappnade vibbar i en blandning av golf och livsstil, allt gjort för att prestera på golfbanan men ändå leverera komfort och stil för vardagen. En djup marinblå färg och detaljer i guld ihop med den ikoniska PUMA-katten och Palm Tree Crew-logon skapar en egen stil som passar lika bra på golfbanan som på sommarfesten.


– Palm Tree Crew är stolta över att arbeta med Rickie och Puma, för att få våra tropiska vibbar till golfbanan. Rickie har alltid varit en modeikon i golfvärlden, och vi är glada att samarbeta med honom för att få vår vision levande. Detta är bara början på ett stort och långvarigt partnerskap, säger Myles Shear på Palm Tree Crew.


Förutom kläder och kepsar omfattar samarbetet också en unik COBRA RADSPEED Palm Tree Crew Driver. Denna Limited Edition-driver har samma teknologier som vanliga Radspeede XB-drivern, men i en snygg marin- och guldfärgad design med Palm Tree-logon på tån.

Drivern levereras med ett speciellt COBRA x PTC-headcover, och med premiumskaftet Fujikura Speeder VII 661 (Stiff) eller 569 (Regular) och ett speciellt COBRA Lamkin Crossline CONNECT-grepp i svart och guld.


PUMA X PTC släpps i utvalda Pumabutiker. Upplagan är starkt begränsad.

Läs mer på Pumas hemsida.0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla
bottom of page