top of page

Rykande het minidriver från Callaway

I en förlängning av den nuvarande serien släpper man nu Callaway Paradym Ai Smoke Ti 340 Mini Driver, ett alternativ för dig som vill slå en mindre klubba från tee (och fairway).

Driver off the deck är ett coolt slag att ha i bagen. Och kanske blir det mer aktuellt med en lite mindre driver? Callaways nya minidriver Paradym Ai Smoke Ti 340 har som namnet antyder en volym på 340 cc och är främst avsedd som ett alternativ från tee.

 

Här finns samma Ai Smart Face-teknik som i övriga Ai Smoke-drivers – med vad som sägs ge flera sweetspots över hela träffytan. Du har också stora justeringsmöjligheter både med Callaways smarta Optifit-hosel, där skaftet inte roterar när du ändrar inställningarna, och två flyttbara vikter på fyra och tolv fram för justering av utgångsvinkel och spinn.

 

Det du förlorar i ballonghuvudets förlåtande egenskaper tjänar du i kontroll och möjlighet att styra din bollbana bättre. Minidrivern Paradym Ai Smoke Ti 340 är också kortare än en traditionell driver, hela två tum kortare och bara 43,75 tum lång. Det kommer att göra den mer lättsvingad och ytterligare bidra till den större kontrollen.


Nya Callaway Paradym Ai Smoke Ti 340 Mini Driver kommer att finnas med två loft, 11,5 och 13,5 grader, samt erbjudas som standard med Project X Denali Blue-skaft eller Project X Cypher-skaft.


Du får hosta upp 5799 för Callaways nya minidriver och den börjar levereras 27 juni. Läs mer på Callaways hemsida.

0 kommentarer

Commentaires


bottom of page