top of page

Sluta jaga efter dina peggar!

Pegmate är ett enkelt och smidigt sätt att slippa jaga efter sina peggar – och funkar lika bra på rangen som på banan.Du vet hur det är. Man står på rangen och våldar ut en boll allt man orkar. Peggen gör en fin saltomortal och landar några meter fram. Men när man ska ut och hämta bollen så är det som värsta krigsfilmen när folk skjuter hel vilt från alla håll.

 

För att slippa riskera livhanken och i stället kunna mata på drive efter drive finns många hjälpmedel, ett av de enklare (och billigare) är Pegmate. En liten gummiflärp som du sätter peggen i och sedan fäster med en andra pegg. Genialisk idé i all sin enkelhet. Dessutom en helsvensk produkt!


Priset är rimliga 69 kronor för den lilla flärpen som är riktigt hållbar – trots ett gäng rangepass är den som ny (har fått göra rent den lite dock). Det kan dock vara en god idé att köpa två på en gång om du har olika bagar för spel och träning (och vem har inte det?) eftersom den är lika smart på banan. Jag är allergisk mot att slå bort en pegg och nu slipper jag det!

 

Läs mer på Pegmate.se0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page