top of page

TaylorMade P790 i syndigt svart

P790 har i flera år och versioner varit en stor succé för TaylorMade. Och för att ytterligare ge fansen lite godis kommer nu P790 i en syndigt svart version.


TaylorMade P790 är såna där klubbor som ser vassa och coola ut, men som är rätt snälla och förlåtande med massor av längd. Så hur gör man dem då ännu coolare och mer åtråvärda? Man gör dem så klart i en läckert svart finish med svarta skaft och svarta grepp. Det är inte första gången – och säkert inte heller sista eftersom det är en säker försäljningssuccé.


Tekniskt sett är det ingen skillnad, det är samma ihåliga konstruktion med avancerad SpeedFoam Air-fyllning, låg tyngdpunkt för bättre utgångsvinkel samt en tunn och het träffyta i multimaterialhuvudet. Träffytans konstruktion är också anpassad efter de punkter där TaylorMade upptäckt att de flesta träffar. Sweetspot är närmare träffytans centrum och du får bra hjälp med träffar högt upp på tån och lågt ned på hälen.


TaylorMades nya P790 Phantom Black är tillgängliga som J4-PW, där pitching wedgen är 45 grader så att du kan komplettera med en likaledes syndigt svart 50-gradare som din första wedge. Du får hosta upp strax över 19000 för ett set och att döma av den sedvanliga rusningen efter såna här limited edition-grejer från TaylorMade är det läge att gå in på TaylorMades hemsida och klicka hem dem bums om du inte vill bli utan.

0 kommentarer

Comments


bottom of page