top of page

Tre nya modeller i Pings PLD Milled-serie

Ping utökar putterserien PLD Milled med tre nya precisionsfrästa modeller: Anser D, Oslo 4 och Anser 2.

PING utökar utbudet i putterserien med precisionsfrästa putters genom att addera tre nya PLD Milled-modeller, meddelar PINGs VD och President, John K. Solheim idag. PLD Milled Anser D, Oslo 4 och Anser 2 (mattsvart) finns nu tillgängliga hos auktoriserade PING-återförsäljare.


”Efter att ha etablerat PLD-namnet för flera år sedan som en utökning av PING Putting Lab, så var det nästan exakt ett år sedan vi presenterade Putting Lab Design (PLD) -serien. En putterserie som erbjuder golfare förstklassiga, precisionsfrästa putters som är designade i samarbete, och med inspiration från våra tourspelare”, säger Solheim. ”Vi har varit mycket nöjda över resultaten och feedbacken vi fått. Detta gör att vi kan fortsätta med det som vi är bäst på – att designa och bygga golfens bäst presterande putters. Vi kommer att fortsätta addera nya modeller till vår PLD Milled-serie så att golfare kan njuta av den senaste och bästa prestandan på green.”

Putters som presterar på tourerna

De tre nya PLD Milled-modellerna (4 995 kronor) gör de fyra tour-presterande modellerna som introducerades förra året sällskap och skapar ett bra utbud av form och känsla. Favoriter som klassiska Anser, Viktor Hovlands DS72, Anser D och Oslo 4 (som båda är utvecklade i tätt samarbete med PING-spelarna Bubba Watson och Tyrrell Hatton). Nya Anser 2 i mattsvart har samma teknologier och form som förra årets Anser 2 i satin-finish, men med en mörkare finish.


Alla de sju olika modellerna i putterserien är helt bearbetade i smitt 303 rostfritt stål. Varje modell har en djup AMP-teknologi (Aggressive Milling Pattern) i träffytan och är precisionsfräst för tilltalande ljud och känsla. Mer än fyra timmars fräsning krävs för varje enskilt putterhuvud vilket resulterar i den förstklassiga kvalité och finish man kan förvänta sig av den här typen av putter.


“Vårt syfte med PLD Milled-serien är att erbjuda våra mest populära modeller från det förflutna, men samtidigt addera nya, tour-inspirerade modeller på en regelbunden basis”, säger Solheim. ”I takt med att vi jobbar på nya modeller med våra ingenjörer och tour-personal genom PLD-programmet, kommer vi att utöka sortimentet för att säkerställa att golfare får tillgång till våra senaste teknologier och processer.”

Beskrivningar och specifikationer

Anser D (Mattsvart finish)

En ny tappning på den välkända och mest vinnande puttern genom tiderna, Anser. Designad med feedback och input från våra tourspelare vilket har resulterat i en hybrid mellan det klassiska bladet och en mid-mallet med hög MOI. Ett vitt siktstreck i kontrast mot det mattsvarta huvudet och en djupare ”D”-profil. Mer massa i huvudet hjälper till att stabilisera ditt putt-stroke och leverera mer konsekventa resultat.

Slight Arc

365g

Lie: 20° +-4°

Loft: 3° +3°/-2°

RH/LH

PING grafitskaft i mattsvart finish


Anser 2 (Mattsvart finish)

Det mattsvarta huvudet kontrasteras av det korta, vita siktstrecket som hjälper att dra ögats fokus framåt för att göra det lättare att sikta. Skiljer sig från den klassiska Anser-modellen genom att ha en något längre, mer slimmad profil som inger förtroende bakom bollen. Har samma häl-tå-viktning som Anser för att ge god stabilitet och förlåtande egenskaper.

Slight Arc

350g

Lie: 20° +-4°

Loft: 3° +3°/-2°

RH/LH

PING grafitskaft i mattsvart finish


Oslo 4 (Mattsvart finish)

En mallet-form som är väldigt uppskattad bland våra tourspelare. Den extremt förlåtande Oslo 4 är designad med en Anser 4-liknande nacke för att passa golfare med strong arc. Siktstrecken i vitt kontrasterar det mattsvarta huvudet och skapar en tilltalande look bakom bollen.

Strong Arc

375g

Lie: 20° +-4°

Loft: 3° +3°/-2°

RH/LH

PING grafitskaft i mattsvart finish


0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page