top of page

Vokey-wedgar för dig med precision och fantasi: SM9 T Grind

SM9 T Grind är wedgar för spelare med precision och kreativitet.


SM9-serien utökas med wedgar som försetts med en precionsslipad sula för dig som vill öppna träffytan och slå många olika typer av slag i tajta lägen. T Grind är inspirerad av en av golfens bästa wedgespelare - oklart vem eftersom Titleist inte nämner det av någon anledning ... :)


Samtidigt lanserar man också SM9 med lättviktsskaft för spelare som har lägre svinghastighet, men ändå vill kunna slå bra slag med de fina Vokey-wedgarna.


Nya T Grind kommer till shopparna 10 mars och kostar som andra SM9-wedgar 1899 (1999 med grafitskaft). Läs mer på Titleist.se.


Från Titleists pressmaterial

T Grind är perfekt för spelare som vill ha låg bounce och en smal sula som ligger tajt mot marken. Med maximalt avslipad häl, tå och bakkant ger det utrymme för alla upptänkliga slag i alla lägen.


TOUR-BEPRÖVADE SULSLIPNINGAR

Med en uppsjö av valmöjligheter har SM9 den mest kompletta kombinationen av sulslipningar, bounce och loftalternativ, vilket ger utrymme för större kreativitet och mer konsekventa resultat samtidigt som spelare på alla nivåer får möjlighet att slå många olika typer av inspel och närspelsslag.


VI PRESENTERAR T GRIND

Med inspiration av Bob Vokeys arbete med en av golfens bästa wedgespelare genom tiderna har T Grind utvecklats för spelare med känsliga händer och stor fantasi i närspelet. T Grind-wedgar är tillgängliga i loften 58º och 60º och är perfekta för flackare attackvinkel på hårda underlag, med låg bounce och en smal, halvmåneformad sula. Jämfört med Vokeys L Grind har den bredare baksida och därmed lägre uppmätt bounce.


”Närspelet är en konst och T Grind ger artisterna fler möjligheter”, sade Vokey. ”Framkanten ligger lågt mot spelytan även när wedgen öppnas, vilket ger möjlighet till många olika typer av slag från tajta lägen. Det här är den wedge som verkligen gjorde Vokey-slipningar till en viktig del av vår process – och det är än i dag ett utmärkt alternativ.”

T Grind är den smalaste sulan i SM9-serien och har låg bounce med maximalt avslipad häl, tå och bakkant, vilket ger utrymme för oräkneligt antal olika typer av slag kring greenerna.


Framkanten ligger lågt mot marken oavsett om wedgen öppnas eller stängs, vilket gör att klubban utan vidare kan glida under bollen så att den blir perfekt för fasta underlag och spelare med hög precision och stor fantasi i sitt närspel.


T GRIND JÄMFÖRT MED L GRIND

Vad är skillnaden mellan SM9 T Grind och SM9 L Grind?

Båda har låg bounce och kräver exakt precision i bollträffen, men T Grind har en smalare framkant på sulan och mer aggressiv avslipning på hälen, tån och bakkanten jämfört med L Grind, vilket gör att framkanten ligger närmare marken, särskilt när wedgen öppnas. SM9 T Grind har en sula som är bredare baktill jämfört med SM9 L Grinds smalare bakdel.0 kommentarer

Comments


bottom of page