top of page

Ogio satsar på färger i limited edition-serie

Uppdaterat: 22 sep. 2022Ogio är ett premiummärke med bagar av hög kvalitet – nu vill man också nå en yngre målgrupp med lanseringen av bagar i poppigare färger och mönster.


Exklusivt för den europeiska marknaden lanserar nu Ogio Europe en serie vattentäta golfbagar. Limited edition-serien har djärva mönster och starka färger som ska tilltala en yngre målgrupp som vill ha mer än bara mörka och enfärgade grejer.


Bland de åtta olika färgkombinationerna som Ogios Woode-bagar erbjuds in finns dock en svart modell kvar, men den har sällskap av färgstarka, eleganta och djärva mönster som ska dra ögonen till sig både på hyllan och på golfbanan.


Det är inte bara färgerna och mönstren som är fantasifulla, även modellnamnen är något lite extra, som Nebula, Terra Texture, Shibori Mountain, Warp Speed, Midnight Jungle, Geo Fast och den kamouflageinspirerade Double Camo.


Bakom kulisserna är allting som det brukar vara när det gäller Ogio. Det handlar om slitstarka och funktionella bagar med smart organisation – och viktigast av allt: en vattentät konstruktion.


Bärbagarna har en åttadelad Woode-topp samt en smart bärsele medan vagnbagarna har en femtondelad Woode-topp som ger utmärkt ordning i bagen.

Inga svenska priser har meddelats, men Ogios 2022-bagar kostar 349 euro respektive 359 euro. De finns både i välsorterade shopar och online

0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page