top of page

Tre nya golf-GPS i Garmins Approach-serie


Garmin släpper nu tre nya golf-GPS: Approach S42 smartwatch, Approach S12 golfklocka samt Approach G12 handhållen enhet.


Garmin är ett välkänt varumärke när det gäller GPS-produkter och har de senaste åren levererat riktigt bra golf-GPS av olika modeller. Nu lanserar man tre nya enheter, en smartwatch, en golfklocka och en handhållen enhet.


Alla tre modellerna är förladdade med över 42000 banor i hela världen samt har bra batteritid, stöd för statistikinsamling via Garmins sensorer och Garmin Golf-appen där du kan ha full koll på ditt spel.


Approach S42 smartwatch Du som gillar lite extra stil och klass på golfbanan ska främst titta på nya Approach S42, en smartwatch tillverkad i lättviktsmaterial med en tydlig färgskärm samt snygg och slimmad design.


Här finns AutoShot som registrerar hur långt du slår, aviseringar och funktioner för aktivitetsmätning med steg, sömn och kalorier samt mycket annat. Approach S42 är kompatibel med Quick Release-armband så att du kan anpassa klockans stil och utseende. Approach S42 upp till 15 timmar batteritid i GPS-läge och upp till 10 dagar i smartwatch-läge. 3499 kronor.


Approach S12 Golfklocka Golfklockan S12 har en rund, högupplöst skärm som är tydlig även i solljus samt har ett läge för stora siffror som gör det ännu enklare när du spelar i kraftigt ljus. Den är även kompatibel med Quick Release-armband. Upp till 30 timmars batteritid i GPS-läge. 2399 kronor.


Approach G12 Det här är en liten och smidig, handhållen GPS-enhet. Den har en kompakt och högupplöst, tydlig skärm med samma funktioner som golfklockan S12. Batteritid upp till 30 timmar. Fästs enkelt på golfbagen eller i bältet. 1799 kronor.


Läs mer på Garmin.se.
Comments


bottom of page