top of page

Lydia Ko hyllar sitt ursprung med specialdesignade Ecco Golf Biom G5

Uppdaterat: 22 sep. 2022Med rötter i Sydkorea och Nya Zeeland har Lydia Ko designat en specialversion av Eccos Biom G5 som ingår i höst/vinter-kollektionen 2022. Den eleganta versionen av Biom G5 reflekterar både hennes personlighet och hennes rötter i de två länderna.


Vi fortsätter på temat tjejgrejer och berättar om Lydia Ko som nu fått designa en helt egen version av Ecco Golfs Biom G5 med körsbärsblommor på skons ena sida och svarta ormbunkar på den andra. Detta utgör en hyllning till både Sydkorea där hon är född och Nya Zeeland, det land där hon växte upp.


Skons insida är också prydd med Kos signatur och på plösen finns hennes logo. Det här är en passande hyllning till inte bara de två länderna utan även till en av världens bästa damgolfare, med nästan 30 toursegrar på meritlistan, varav två Major-titlar.


”Det är med spänd förväntan som jag gör gemensam sak med Ecco Golf för att skapa min egen, unika version av nya Biom G5”, sade Ko. ”Ecco Golf är kända för att designa golfskor utöver det vanliga och det är fantastiskt att jag fått möjlighet att sätta min personliga touch på den här nya modellen."


Avancerad, atletisk prestanda kombineras med en progressiv och sportig premiumdesign i nya Ecco Biom G5. Nästa generation av Biom-fenomenet har försetts med Zarma-Tour-mjukspikar samt ett innovativt hybridmönster för enastående fotfäste och stabilitet.


Biom Natural Motion-teknik med en uppdaterad läst gör att foten kan röra sig naturligt samtidigt som den ger ett anatomiskt lågprofilstöd med stabilitet och utmärkt passform. Oavsett väder ger Gore-Tex-teknik ett 100 procent vattentätt skydd medan BOA-systemet är utformat för att ge användaren ett lätthanterat premiumalternativ med perfekt passform och enkel justering.


Ecco Fluidform Direct Comfort Technology säkerställer en perfekt balans mellan dämpning och energiåterföring samtidigt som det ger en integrerad, flexibel och hållbar vidhäftning utan de kompromisser som annars är vanliga vid konventionell sydd eller limmad montering.


Skon har en ovandel i präglat Ecco-premiumskinn med sportig mesh och en modern, atletisk design med iögonfallande mellansula och färgblock på sidan. En låg tåsektion ger en mer elegant profil och modellen för damer har en mer sofistikerad och feminin estetik.


0 kommentarer

Comments


bottom of page