top of page

Specialversion av Ecco Golf Biom H4 signerade Henrik Stenson och Erik Van Rooyen


Ecco Golf-ambassadörerna Henrik Stenson och Erik van Rooyen har designat egna versioner av golfskon Ecco Biom H4 till vår/sommar-kollektionen 2022. De två tourstjärnorna har tagit fram varsin slående och unik design som motsvarar deras stil och personlighet på och utanför golfbanan.


Stenson bygger vidare på sitt smeknamn och gör en uppföljare till sin populära S-Three med Iceman-design genom att bidra till designen av ännu en ultracool och Iceman-inspirerad sko i iskallt blått och vitt med Ecco-logon på sulan. Stensons specialversion av skon är också försedd med numera välbekanta “Henrik Stenson The Iceman”.


”Det är jätteroligt att ännu en gång få samarbeta med Ecco Golf och ta fram en ny Iceman-stil”, kommenterade Stenson. ”Ecco Golf handlar om att göra fantastiska skor och det är supercoolt att de ännu en gång ger mig möjlighet att skapa en egen stil.


”Jag kör vidare med de iskalla färgerna för min Biom H4 där målet var att skapa en look som ser ut som att det är is under skons sula, därav de starka vita och blå färgerna. Jag kan knappt bärga mig innan jag får tag på ett par och kan dra blickarna till mig på golfbanan.”


Erik van Rooyen, nu väletablerad stilikon på touren, har designat en fräck och iögonfallande färgkombination. Han har gjort sig känd för att tänja på gränserna när det gäller golfkläder, och har ofta på sig kläder som aldrig tidigare skådats på PGA-touren.

Erik fortsätter på den inslagna vägen med sina specialdesignade Biom H4-skor som fått en slående färgkombination med svart hälkappa och plös, vit ovandel i skinn och en fräckt mönstrad mellansula. Under sulan finns en blå och orange färgkombination som lär dra ögonen till sig. Designen är också en vink till van Rooyens kärlek till gitarrer, med en ovandel som för tankarna till gitarrsträngar.


Så här säger van Rooyen om sitt designprojekt: ”Det är hur kul som helst att få jobba med Ecco Golf för att ta fram en fantastisk specialdesign för en golfsko. Jag gillar verkligen att vara lite annorlunda och innovativ på golfbanan och jag tycker att min design följer den känslan. Det är härligt att få kunna skapa en egen sko och Biom H4 är en så fantastisk sko att få jobba med.”


Biom H4 demonstrerar Ecco Golfs engagemang för innovation med flera nydanande egenskaper och fördelar, som:

  • ECCO FLUIDFORM™ Direct Comfort Technology, en ’formförändringsprocess’ där högspecialiserade, flytande material formas runt en anatomisk läst för att ge en perfekt balans mellan stötdämpning och energiåterföring. Det ger samtidigt en flexibel och hållbar sammansättning utan de kompromisser som annars är vanliga vid sydd eller limmad montering

  • Naturlig rörelse, stabilitet och kontroll med Biom 2.0-teknik som ger stabilitet nära marken, anatomiskt stöd och en utmärkt passform

  • Den innovativa, nya ECCO MTN GRIP-yttersulan har tre olika zoner för stabilitet och grepp, markkontakt och rotationsstöd genom hela svingen

  • En TPU-komponent som går runt foten från yttersulan till mellansulan och ger stabilitet samt förstärker den moderna premiumdesignen

Bland övriga fördelar märks:

  • Reducerad sömkonstruktion för lättviktsflexibilitet

  • X-TENSA INVISIBLE Technology som länkar ihop sulans TPU-block och snörningen via intern förstärkning för stabilitet i 360 grader och Freedom Fit.

  • En urtagbar och tvättbar innersula i Ortholite-skum som ger långvarig dämpning och enastående ventilering samt möjlighet till extra vidd när den tas ur

0 kommentarer

Comentarios


bottom of page