top of page

[Test] Inesis golfvagn


Golfvagnen Inesis från sportkedjan Decathlon är en smidig och enkel trehjuling till rimligt pris.


Den som är på jakt efter en enkel golfvagn och inte är märkesfixerad kan med fördel ta en titt på Sportkedjan Decathlons trehjuling i deras egen Inesis-golfserie med produkter. Jag hade tur och fick låna en sådan golfvagn för test.


När vagnen kom i en liten kartong och jag packat upp den, satt på de två stora hjulen och lagt på bagen hade jag redan imponerats av hur enkel hanteringen var. Extra bra var att stödbenen på min bärbag inte pressades ut eftersom bottenstödet höll upp hela bagens botten.


Väl ute på banan visade det sig vara en lättrullad pjäs som dessutom har ett smart handtag med höjdjustering och flera funktioner, bl.a. drickahållare, förvaringsfack, pegghållare, scorekorthållare och fäste för paraplyhållare (som också medföljde i lådan och under rundan kan förvaras i en smart hållare på handtagets undersida).


I en av banans backar använde jag också vagnens fotbroms som fungerade utmärkt och efter rundan fällde jag ihop vagnen på nolltid och packade in den i bilen utan att den tog särskilt mycket plats.


Jag testade en vit modell, men den finns även i svart och blått och man får säga att den är prisvärd eftersom de bara vill ha 1299 kronor för den – och så fri frakt på det om du inte har en Decathlon-butik i närheten.
0 kommentarer

Comments


bottom of page