top of page

Komfort utöver det vanliga med Puma Ignite Fasten8


Puma Ignite Fasten8 kramar om foten med en ny och ännu mer stabil snörning.


För dig som gillar Pumas fräcka stil och sköna komfort kommer nu Ignite Fasten8 med helt ny typ av snörning som gör att skorna verkligen kramar runt foten.

De finns med ovandelar i både mesh och syntet, och finns för både damer och herrar. Du får pröjsa 1 299 kronor när de kommer till shoparna 2 mars.


Läs mer i Pumas info nedan.


Puma Ignite Fasten8 tar komforten till en ny nivå Idag presenterar Puma sin nya golfsko Ignite Fasten8. Det är en sko som är gjord för att krama foten, men samtidigt vara så skön att du inte behöver ta av den när golfrundan är över.


Pumas spikeless golfskor med en mellansula i Ignite Foam har varit en storsäljare under flera år, nu släpps en ny modell – Fasten8 – med en snörning som gör skon ännu mer stabil. Snörningen är fäst i två band på vardera sidan, och dessa band är i sin tur fästa i sulan och i den omslutande sadeln. Så när du drar åt snörningen drar du åt hela vägen ned till sulan, vilket gör att foten sitter fast ordentligt i sidled samtidigt som framfot och tår har ordentligt med utrymme för att kunna röra sig naturligt.


Ignite Foam är ett mjukt material som både dämpar och återger energi i varje steg. Materialet kommer från Pumas löparskor, och gör att fötterna känns pigga under hela rundan. Värt att nämna är att Ignitesulan har vakumtätats med en extremt tunn folie, så att den är extremt lätt att göra ren efter rundan. Det är annars ett problem med golfskor att vita mellansulor snabbt blir smutsiga, men med Pumas SoleShield är det bara att torka av med en trasa så är sulan ren och fräsch igen.


Fasten8 har en ovandel i mesh som både andas och är vattentätt, och som är förstärkt på utsatta delar för att inte nötas sönder av upprepade svingar. Modellen finns för herr i två färger och för dam i tre färger. För herr finns dessutom en modell med ovandel i syntetskinn för de som vill ha en sko som står emot fukt och smuts ännu bättre. Den modellen kallas för Fasten8 Pro, och den finns i två färger.


Ignite Fasten8 och Fasten8 Pro släpps 2 mars och finns hos välsorterade golfbutiker i hela Norden.

0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page