top of page

Ny Proadapt-skönhet från Puma


En riktigt snygg toursko med all stabilitet du kan önska dig samt härligt mjuk och dämpande Adapt Foam i sulan. Nya Puma Ignite Proadapt Δ har allt.


Golfskor innebär ofta kompromisser. Ibland är det stabiliteten som inte är riktigt hundra om man vill ha en mjuk känsla. Ibland är det komforten som inte är exakt som man vill ha den när man fokuserar på spelegenskaperna.


Puma utlovar nu en toursko där man ska slippa kompromissa och i stället få både stabilitet i tourklass samt komfort utöver det vanliga. Det skadar inte heller att den är snygg. Finns i din shop redan nu och kostar strax under tvåtusen.


Läs mer i pressmeddelandet nedan

PUMA PROADAPT Δ – Tourskon du alltid drömt om Nya Puma Ignite PROAdapt Δ (Delta) har allt – den är tillräckligt stabil för touren, den har en precis passform, fantastiskt grepp och är suveränt skön på foten. Men framförallt har den Pumas nya Adapt Foam som dämpning i sulan. Allt i en sofistikerad, nätt förpackning som den bättre golfaren gillar.


Alla golfare vill ha sköna skor. Tiden då en bra sko krävde tiotalet rundor att gå in är förbi. Dagens golfare vill ha en sko som är skön direkt ur kartong, men de ställer också höga krav på dämpning, stabilitet och fäste i svingen. Nya Puma Ignite PROAdapt Δ har allt det där.


Låt oss börja med mellansulan. Den är tillverkad i Pumas nya, patenterade dämpningsmaterialet Adapt Foam, ett material som är en blandning av EVA och Styren. EVA är ett vanligt dämpningsmaterial som ofta används i löpar- och golfskor. Styren är ett formstabilt material som ger ökad stabilitet i svingen. Alltså skönt att gå med, men också stabilt nog för toursvingar. Plus att det ger väldigt bra känsla för lutningar på green då det är lite fastare.


Den helgjutna PROADAPT yttersulan i TPU är gjord för att vara stabil i sidled, men har vikzoner så att den ändå är mjuk att gå med. Sulan har massor av små hårda dobbar, och tillsammans med de utbytbara Tornado-spikarna ger den ett suveränt fäste. Så bra att mygolfspy.com utsåg den till den skon med bäst fäste i deras stora skotest för 2021.

Samma test utsåg också skon till den stabilaste av alla, så för golfare som söker både stabilitet och bra fäste – kanske framförallt hårdsvingande spelare – har här sin sko.


Ovandelen är gjord i Atlantis premiumskinn. Ett skinn som är både mjukt, har en exlusiv look och hög kvalitet. För att få den där sköna komforten är skon fodrad runt ankeln på samma sätt som en löparsko, och har en plös som är fast på ena sidan för att omsluta foten bättre än en lös plös. Skon har ett års vattentäthetsgaranti.


Puma Ignite PROAdapt finns i helvit och i vit/navy-blazer/guld. Under säsongen kommer den dessutom i några limited editions till de stora tävlingarna.

0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page